Inloggen
Inloggen

Evenementen Hal

Deze quiz is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door iBoss en PI-Systems in samenwerking met de deelnemende bedrijven en is bedoeld voor auto schadeherstelbedrijven die nog geen gebruik maken van het backoffice pakket iBoss. De prijs wordt uitgereikt aan het schadeherstelbedrijf met de hoogste score.  

iBoss en PI-Systems kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade als gevolg van de informatie op deze website.

Door zich te registreren voor de Schadequiz accepteert u dat uw gegevens beschikbaar worden gesteld aan de deelnemende bedrijven. De namen van de winnaars zullen in de media bekend worden gemaakt. Door deel te nemen aan de quiz en het in ontvangst nemen van de prijs geeft u hiervoor toestemming.

U kunt zich te allen tijde afmelden door een mail te sturen aan info@iboss.nl.

De prijs wordt toegekend aan de persoon met de hoogste score. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld en/of andere diensten. Het schadebedrijf wat de prijs wint dient binnen 6 maanden van iBoss gebruik te gaan maken en accepteert de bijkomende kosten. 

Organisatie en deelnemende partners van de schadequiz hebben afgesproken dat hun medewerkers niet in aanmerking komen voor de hoofdprijs. Ook zal de hoofdprijs niet worden uitgereikt aan particulieren en bedrijven die niet behoren tot de categorie autoschadeherstel.